Cătălina Porumbel - avocat Gheorghe Dincă, întrebări fulger. Concluzia jurnalistei: ”E absolut șocant!”

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a spus, luni, la Antena 3, că nu a fost, până în acest moment, să-l viziteze pe clientul său.

„Nu, nu am fost să-l vizitez. Nici nu m-a solicitat. Dacă m-ar fi solicitat, aș fi mers", a spus avocat, luni după-amiază, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale.

Ulterior, întrebat de Cătălina Porumbel dacă va aștepta să fie chemat în arestul central pentru a-l vedea pe Gheorghe Dincă sau se va duce el în cele din urmă, a răspuns astfel: „Să merg la el să fac ce?! Dacă el nu dorește să discute cu mine? Adică dumneavoastră sugerați să merg ca el să zică: Bună ziua / Bună ziua / Nu doresc să discutăm". „Eu v-am întrebat, domnule avocat. Nu vă sugerez", a spus Cătălina Porumbel.

„În afara cadrului în care se aflau și anchetatorii de față, dumneavoastră ați stat de vorbă cu Gheorghe Dincă doar în cadru de doi?", l-a mai întrebat jurnalista.

„Pentru ce să stau doar eu cu el de vorbă?", a venit răspunsul.

„Nu știu, eu nu sunt avocat de meserie, nici jurist. Credeam că așa se întâmplă", a zis Cătălina Porumbel.

De asemenea, a mai fost întrebat dacă îi este frică de Gheorghe Dincă, acesta a răspuns astfel: „Stați un pic. Nu e vorba că îmi e mie frică sau nu. E vorba că organul de Poliție răspunde de viața avocatului".

„Vă este teamă să vorbiți singur cu Gheorghe Dincă", a continuat Cătălina Porumbel. „Nu pot să zic că mi-ar fi frică", a spus acesta.

„Iertați-mă, dar mie mi se pare absolut șocant", a precizat jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel