Cătălina Ponor, revenire de senzaţie în gimnastică

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a revenit în concurs cu ocazia bilateralului amical România-Franța, de la Izvorani, ea concurînd la trei aparate, după trei ani de pauză.

Cătălina Ponor s-a retras din marea performanță în urmă cu trei ani, iar în 2015 a anunțat că-și dorește revenirea în gimnastică, ea dorind să participe anul viitor la Jocurile olimpice de la Rio de Janeiro. Cătălina Ponor a primit următoarele note în reuniunea de la Izvorani: 14,900 la bârnă, 14,850 la sărituri și 13,950 la sol.

Pentru echipa României, la evoluțiile căreia au asistat și antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang, au mai concurat Larisa Iordache, Anamaria Ocolișan, Diana Bulimar, Laura Jurca și Silvia Zarzu, potrivit agenţiei Mediafax.

România a încheiat cu un total de 227.050 puncte, în timp ce Franța a avut 223.450 puncte. De asemenea, la individual-compus, Larisa Iordache a fost pe prima poziție, cu 58,150 puncte.

Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 și dublă medaliată la ediția din 2012, ediție după care și-a anunțat retragerea din competiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel