Cătălina Ponor, probleme medicale: Vă asigur că am scăpare

Tripla campioană olimpică de la Atena, Cătălina Ponor, a anunțat, duminică, într-o postare pe contul său de socializare, că va suporta o intervenție chirurgicală "ușoară" la Viena și își asigură susținătorii că "va trage cu toată puterea" pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

"Simt nevoia să lămuresc zvonurile care apar despre mine. Evit să citesc articole care nu au nicio legătură cu realitatea. Singurul adevăr este că da, azi plec la Viena, pentru o intervenție la tendon, dar în niciun caz nu am ajuns de urgență la spital, cum am văzut că apare scris astăzi într-un articol.
Vă asigur că am scăpare și, mai mult decât atât, că voi trage cu toată puterea să fiu pentru voi la Olimpiada de la Rio! Operația presupune, de fapt, curățarea tendonului, pentru a nu mai întâmpina probleme cu el de acum înainte. Pentru un sportiv este o operație ușoară și nu mă va da peste cap", a transmis, duminică, pe Facebook, Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor va rata, în consecință, participarea la Campionatele Mondiale de gimnastică, care vor avea loc în perioada 23 octombrie - 1 noiembrie, la Glasgow.

Gimnasta este însă optimistă în ceea ce privește prezența sa la Jocurile Olimpice de la Rio de anul viitor. 

Dacă va ajunge în Brazilia, sportiva din Constanța va deveni prima gimnastă din România cu trei participări la Jocurile Olimpice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel