Cătălin Striblea: Klaus Iohannis zici că e fată mare. Omul plutește

catalin striblea
catalin striblea

Jurnalistul Cătălin Striblea îl critică pe Klaus Iohannis pentru atitudinea înaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale 2014. 

Jurnalistul Cătălin Striblea a scris, pe blogul său, liberalul Klaus Iohannis tratează cu dispreț clasa politică spartă de Traian Băsescu, care așteaptă să se roage de ea. Mesajul transmis de Klaus Iohannis ar fi că "nu vorbesc, mă cu voi. Vedeți că aveți ordin de la PPE să veniți cu mine".

Cătălin Striblea scrie despre Klaus Iohannis că "omul plutește, așa pe deasupra tuturor și nu face nici cel mai mic gest să-i atragă de alături. Politica presupune și multe compromisuri, multe acceptabile, iar Iohannis zice că e fată mare". 

Năstase, zece concluzii devastatoare după alegeri. "Un mare EȘEC"

Totodată, jurnalistul subliniază că Victor Ponta exagerează prin înțelegerile cu Dan Diaconescu și Corneliu Vadim Tudor. "Omul își vede interesul și merge înainte fără milă. Are un stomac uriaș de politician. Dar îi va îndepărta definitiv pe românii care vor o țâră de normalitate", a opinat Cătălin Striblea. 

"Nu o să ajungi niciodată la Cotroceni"

Cât despre refuzul lui Klaus Iohannis pentru participarea la dezbateri electorale televizate, Cătălin Striblea scris că "dacă tu nu faci un efort să convingi acolo, nu găsești temele potrivite, nu însuflețești, nu o să ajungi niciodată la Cotroceni. Nici Ponta nu transmite sentimente, dar el stă toată ziua la televizor și vorbește. Promite, amestecă lucrurile, are opinii, se ceartă. E viu spre deosebire de Iohannis".

Jurnalistul atrage atenția că "România nu e farmacie, iar dacă tu vrei să vorbești doar cu fanii lui Pleșu și Liiceanu nu o să câștigi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel