Cătălin Măruță a scăpat basma curată dintr-un scandal monstru

După ce s-a aflat în mijlocul unui scandal monstru, toată lumea acuzându-l că a intrat, la Pro TV, prin telefon, cu fata violată din Vaslui, Cătălin Măruță a scăpat, din nou, basma curată.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să reanalizeze în ședința de astăzi cazul emisiunii "La Măruță", în care a fost dezvăluită identitatea fetei violate din Vaslui. După ce în ședința de la sfârșitul lunii iulie emisiunea nu a fost sancționată pentru că nu s-a întrunit numărul minim de voturi pentru ca o propunere să treacă, CNA a decis repunerea cazului pe ordinea de zi.

În ședința de astăzi, Florin Gabrea, membru CNA, a propus sancționarea cu 100.000 de lei a postului pentru acest derapaj, însă propunerea nu a întrunit numărul minim de voturi, șase.

Aceasta este ultima dată când speța a mai putut fi analizată de CNA, potrivit regulamentului instituției. „Din păcate acest subiect este închis", a declarat Moncia Gubernat, membru CNA și cea care a condus ședința de astăzi, scrie Pagina de Media.

VEZI ȘI: Mircea Badea rupe misterul: M-a sunat Adrian Sârbu-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel