Cătălin Ivan, reacție după moțiune: Dezamăgitor. Voi continua lupta

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan s-a arătat dezamăgit de rezultatul moțiunii de cenzură. Acesta a transmis că va continua ”ca membru PSD responsabil” va continua ”lupta” cu Liviu Dragnea, întrucât ”copiii noștri merită o soartă mai bună”.

”Dezamagit de rezultatul de astazi, nu le gasesc o vina foarte mare senatorilor si deputatilor. A fost prea putin vorba despre Grindeanu sau despre Dragnea. A fost vorba despre ce am castigat in urma cu aproape 30 de ani si riscam sa pierdem.

Un singur om, sustinut de cativa imbogatiti din banii publici, certati cu legea, avand averi uriase pitite prin diferite colturi ale lumii, a inteles din votul romanilor din decembrie anul trecut ca poate avea puterea absoluta in Romania. A confiscat cel mai mare partid din Romania, a pus stapanire pe Parlament si-i mai trebuie Guvernul. L-a avut si pe acesta dar, ca orice stapan, a considerat ca cel pe care si-l angajase pe post de premier nu mai corespunde si trebuie demis. 

Acum suntem cu totii intr-o mare aventura care ne va indeparta din nou de la drumul european. Un singur om a aruncat Romania in aer. Faptul ca ar fi vandut Ardealul pentru cateva voturi, din disperare, pare deja un mic detaliu. 

Ca membru PSD responsabil, din Dobrovat, judetul Iasi, continui lupta cu Dragnea, Badalau, Stanescu si cu tot ce reprezinta ei. Romania merita mai mult. Copiii nostri merita o soarta mai buna decat cea de slugi pe domeniul vreunui baron ca cel de Teleorman”, a transmis europarlamentarul Cătălin Ivan pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel