Urmărește emisiunea live


Cătălin Ivan (PSD), atac fără precedent la Dragnea și Dăncilă: „Cel mai incompetent guvern din istoria României"

Tensiunile din PSD se înăspresc după Congres. Cătălin Ivan, membru PSD a criticat dur politica lui Liviu Dragnea și Guvernul Dăncilă, pe care-l numește drept „cel mai incompetent din istoria României".

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan consideră că până la alegeri, PSD se va face de râs prin managementul defectuos al lui Dragnea și implicit, prin intermediul oamenilor promovați de către acesta. În plus, Ivan a declarat că disidenții din partid vor continua să-și consolideze poziția.

„Avem această datorie, în primul rând noi, cei care am fost în PSD sau suntem sau cunoaștem foarte bine PSD-ul, să-l oprim pe Liviu Dragnea, chiar dacă aceasta va însemna să oprim și PSD-ul să mai ajungă să conducă România în forma care este acum. Gândiți-vă că anul viitor va fi pentru prima oară când PSD va intra în alegeri fără foarte mulți dintre cei care au dus la câștigarea alegerilor. Va fi pentru prima oară când PSD va intra în alegeri fără mulți dintre cei care au pus umărul într-un fel sau altul la victoriile PSD. Va intra în alegeri cu Dăncilă, cu foarte mulți oameni cel puțin incompetenți, care se află în funcții foarte înalte și care vor face de râs partidul până atunci. În acest moment, avem cel mai incompetent guvern din istoria României, de la Revoluție până astăzi, mult mai slab decât era PNȚCD, CDR, deci o perioadă total sinistră pentru România, iar rezultatele se vor vedea" a declarat Cătălin Ivan.

Ivan: „Liviu Dragnea hotărăște tot"

Cătălin Ivan a întărit faptul că în Partidul Social Democrat este instaurată dictatura lui Dragnea. În plus, principalul criteriu de promovare în partid ar reprezenta obediența membrilor față de președinte.

„În PSD-ul de astăzi, Liviu Dragnea hotărăște tot. Cine, ce funcție ocupă, dacă merită, dacă nu merită, iar meritele nu au legătură cu activitatea politică, ci cu obediența față de liderul suprem. Așa a ajuns PSD-ul astăzi și alege să meargă așa în continuare. Practic, am avut sentimentul sâmbătă că PSD-ul s-a sinucis", a dezvăluit Cătălin Ivan, luni, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel