Cătălin Ivan: Dragnea a aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodată în partid

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine după CEx PSD de azi că "Încă un vot ilegitim şi iresponsabil în urma căruia am pierdut cu toţii."

Într-o postare pe pagina sa de facebook, europarlamentarul şi-a spus părerea faţă de rezultatul întâlnirii de astăzi de la sediul PSD:

"Încă un vot ilegitim şi iresponsabil în urma căruia am pierdut cu toţii. România este aruncată nejustificat în criză la doar şase luni de la criza Grindeanu, nici până astăzi explicată. Comitetul Executiv Naţional este rupt de partid. Organizaţiile de partid au transmis clar că nu este de acceptat o nouă dărâmare a propriului guvern.
Dragnea este doar o umbră a lui Dady. A reusit, prin oamenii care conduc interimar diferite organizaţii judeţene, oameni care depind de el, să obţină o nouă majoritate în acest sinistru CEx.

Probabil că va trebui să desfiinţăm denumirea asta... poate chiar structura în sine, când vom schimba statutul.
Liviu Dragnea nu a câştigat nimic. A aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodată în partid. Continuăm lupta. După ziua de astăzi, tuturor le este clar că nu mai putem continua aşa. Urmează vremuri foarte grele pentru România, pentru PSD, pentru fiecare dintre noi.

Un singur om, paranoic, corupt, bolnav de putere şi obsedat de control a reuşit să arunce ţara în aer. Din nou." este textul postat de Cătălin Ivan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel