Cătălin Ivan, ATAC la Dragnea: Stil autoritar. Multor colegi le e frică și să-i PRONUNȚE numele

Cătălin Ivan l-a criticat deschis pe Liviu Dragnea. Europarlamentarul caracterizează stilul de conducere al lui Dragnea ca fiind unul ”autoritar”, precizând că ”există o frică în partid”, multor colegi fiindu-le frică și să îi pronunțe numele.

”Nu pot să rezonez cu un stil autoritar ca cel al lui Liviu Dragnea. Există o frică în partid. Vorbesc cu mulți colegi, de multe ori, le este frică și să îi pronunțe numele”, a precizat Cătălin Ivan la Antena 3.

Deși nu a fost de acord cu amendamentele la Legea grațierii, Cătălin Ivan consideră că Șerban Nicolae a fost ”executat” de Liviu Dragnea, fără să aibă nicio discuție în prealabil, nici măcar telefonică, cu toate că senatorul PSD a fost unul dintre cei care a pus cel mai mult umărul la scorul istoric pe care PSD l-a înregistrat la legislative.

Referitor la declarația lui Dragnea, în legătură cu statutul europarlamentarului în partid, Ivan consideră că ”a fost o simplă intimidare prin care să arate (nr. - Liviu Dranea) și altora că cine are alte opinii în afara lui, pățește ceva”. Europarlamentarul a mai transmis că: ”Nu mă poate intimida nici Dragnea, nici altcineva”.

Cătălin Ivan a precizat că este în continuare membru PSD, dar și că încă își achită fără nicio problemă cotizația.

El s-a arătat deranjat și de apropierea dintre oameni din PSD și cei apropiați lui Traian Băsescu, împotriva cărora ”am dus bătălii crunte”, concluzionând că ”se pare că începem să uităm prin ce am trecut”.

Liviu Dragnea a anunțat în februarie, în cadrul unui Comitet Executiv al PSD că europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru al PSD încă din 2015, moment din care Ivan nu mai face parte nici din grupul euroralamentar al PSD. 

Cătălin Ivan l-a contrazis pe Dragnea, a prezentat procesul verbal de primire în organizația județeană PSD Iași, a amintit de implicarea în campania electorală, în strategiile de partid, dar a prezentat și chitanțe prin care își achită în continuare cotizația.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel