EXCLUSIV  Cătălin Botezatu, interviu DC News: O să aveți o surpriză

Cătălin Botezatu este un AS al modei! 

Celebrul designer român a dezvăluit special pentru DC NEWS ce se poartă din punct de vedere vestimentar în sezonul de toamnă-iarnă 2018! Am aflat astfel și cum arată dressingul său, că niciodată nu are haine suficiente, ce nu ar îmbrăca vreodată și chiar… unde anume își va petrece Revelionul!

(oar_w460)

- Bote, spune-ne, te rog, ce se poartă în acest sezon de toamnă-iarnă?

Toamna și iarna acestui sezon vor fi spectaculoase, pentru că deși intrăm în iarnă și lumea se așteaptă să vedem culori de iarnă va fi o iarnă colorată, spectaculoasă din punctul de vedere coloristic și al croiului. La polul celălalt veți vedea foarte mult alb. Știam că iarna nu se poartă alb, ei bine, veți vedea alb, mantouri lungi până în pământ, din cașmir, care fac din femei o apariție atât din punct de vedere al fashionului, cât și din punct de vedere al atitudinii, mai ales pentru o femeie care îmbracă una astfel de mantou!

(oar_w460)

De asemenea, vom purta iar cizme, cizme înalte, cizme supradimensionate și făcute în fel și chip. De alfel, creatorii propun deja tot felul de încălțăminte și pantofi, modele atât de decorate și încărcate că atunci când le vezi prima oară, te dor ochii, apoi îți dai seama că  trebuie să îi ai în garderobă. Bănuiesc că femeile gândesc așa! Nici la bărbați lucrurile nu stau altfel pentru că și acolo creatorii s-au întrecut în a scoate colecții extrem de colorate, extrem de spectaculoase și uneori extrem de androgine, duse către o extremă feminină. Nu știi dacă bărbatul ăla mai poartă o haină de bărbat sau poartă cumva o rochie! Asta este trendul, din păcate! Asta nu înseamnă că voi trebuie să-l abordați, sau bărbații…

- Care trebuie să fie piesele de rezistență din garderobă unei femei?

Întotdeauna piesele de rezistență sunt cele clasice și vor rămâne cele clasice. O femeie, atunci când nu vrea să fie foarte sofisticată, vorbim de o rochie de seară, un smocking, un tuxedo, negru sau alb, acel costum cu pantalon pană, tip creion și bineînțeles asociat cu un blazer cu revere din mătase, poate să aibă gulerul șpiț sau gulerul șal, apoi celebra rochie neagră Jackie O, simplă, care te scoate din impas tot timpul și dacă aveți nevoie să asociați la pantaloni sau o fustă neagră, o bluză sofisticată atunci categoric o bluză cu jablou, foarte foarte mare, foarte spectaculoasă și ea, cu mâneci supradimensionate, la care puteți asocia cu succes o bijuterie tip broșă.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Ce nu ai purta tu niciodată, din punct de vedere vestimentar?

Nu cred că aș purta rochiile pe care creatorii le propun,  atât în sezonul trecut cât și în acesta! Nu aș purta o rochie care este aproape 1 la 1 cu o rochie pentru femei. În rest, sunt  influențe ale creatorilor japonezi care te duc cu gândul către zona aia,  dar cu o limită, acelea da. Dar o rochie în adevăratul sens al cuvântului, niciodată!

- Din garderoba ta ce nu lipsește niciodată? Cam ce cumperi când mergi la shopping?

Garderoba mea, dressingul meu este un haos general! Eu cumpăr tot ce îmi place. Se întâmplă uneori să nu mai îmi placă după o săptămână-două. Am tone de haine pe care nu le-am mai îmbrăcat, dar îmi aduc aminte de ele când buna mea prietenă Raluca Bădulescu îmi spune că mi-am cumpărat nu știu ce pantaloni sau cămașă, de ce nu le port, pentru că eu sunt tot timpul în impas atunci când plec undeva, nu am haine! Și Raluca îmi spune: “Cum poți să spui că nu ai haine? Când ai o tonă de haine?”.

(oar_w460)

(oar_w460)

Cum stai cu vacanțele?

Nu există vacanță pentru că am săptămâna modei acum. Prima dată plec la Paris, am prezentări acolo, la Ritz, după care Fashion Week-ul de la New York, apoi Fashion Week-ul de la Atena, și în țară, la Săptămâna Modei de la Timișoara. Apoi bineînțeles sper să ajung într-o vacanță, spun sper pentru că deși am plătit-o deja, poate interveni orice. La Miami, o să aveți o surpriză, pentru că de acolo o să vă dau foarte multe materiale. Este un loc extraordinar acolo unde voi merge, după care, pe 30 decembrie mă îmbarc pe cel mai mare vas de croazieră și voi face Revelionul în Caraibe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel