Cătălin Botezatu, fiu secret. A apărut bărbatul care l-ar fi crescut pe copilul designerului

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit, în trecut, în cadrul unui interviu ''Acces direct'' despre existența unui fiu, despre care nu a vrut să dea prea multe detalii. Informațiile au fost readuse în atenția presei după ce a apărut un bărbat pe nume Cristian, care a spus în fața întregii țări că el l-a crescut pe fiul designerului.

Atât îmi doresc pentru băiat ca el să ştie că tatăl lui biologic este Cătălin Botezatu", spune bărbatul, potrivit Acces direct.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre fiul secret

"Nu știu cum să mă mai exprim, că lumea să mă înțeleagă. Un tată biologic și unul care a crescut acel băiat, nu am făcut referire la un băiat anume, am spus doar cu mult timp în urmă de existența acestui băiat, copil. Nu am spus cine este, s-au făcut speculații. Nu am spus niciodată cine este, voi spune, dacă va fi cazul, dar din respect pentru oameni, pentru familie, poate fi în țară, poate fi în afară țării. Nu am spus niciodată cine este, cum este. Da sunt asemănări, dar pot exista oameni care să semene cu mine sau care fac în așa fel încât să semene cu mine. Nu trebuie să provocăm suferință unor oameni, mai ales că e un subiect delicat și indiferent cum ai da-o, provoacă oarece suferința", spunea Cătălin Botezatu, potrivit "Acces Direct".

Vezi și: Drăgușanu - Alex Bodi, incident încheiat cu poliția. Botezatu: Doamne ferește să nu faceți asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel