Cătălin Botezatu, despre intrarea în PSD: ''M-aș impune. M-aș certa cu oricine''

Bianca Ştefan / 28 iul 2018 / 23:09
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit despre intrarea în politică. Celebrul designer a mărturisit ce anume ar schimba în România.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că i s-a propus să intre în politică, dar nu se consideră potrivit pentru această lume. Totodată, designerul român a declarat că dacă ar intra în partidul aflat la putere, și anume PSD, s-ar certa cu toată lumea și s-ar impune în fața tuturor.

''Mi s-a propus, m-am gândit, dar nu. Nu sunt un bun diplomat. Ar însemna să mă contrez, să mă cert tot timpul cu oamenii. 

Acum toată lumea critică partidul aflat la putere. Dacă aș intra în acest partid, cu siguranță m-aș impune, indiferent că m-aș certa cu oricine.

Pericolul în această țară nu e neapărat cine ne conduce, pericolul este că sunt doar două clase sociale: bogații și săracii. Nu există clasă de mijloc. Atâta timp cât nu se va reda acea clasă de mijloc și atâta timp cât oamenii importanți, intelectualii, scriitorii, artiștii, sunt în pătura de jos, a săracilor și nu vor fi urcați măcar în clasa medie, va fi un mare pericol pentru societate. Aici aș umbla, le-aș oferi piedestalul pe care îl merită.'', a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu pentru România TV.