Urmărește emisiunea live


Accident cu mașina lui Cătălin Botezatu! ”N-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură”

A fost accident cu mașina lui Cătălin Botezatu.

Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident ușor în Capitală: "n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură", a zis creatorul de modă.

Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Mașina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat blocând roțile autovehiculului.


"A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează brusc în apropiere, frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieri. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează și roțile și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură. Așa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot.", a spus Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.


Creatorul de modă a explicat și că în momentul accidentului nu se afla la volan: "Nu eram în mașină, eram la filmări".


Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii și că totul a fost cauzat de condițiile de trafic: "un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt șosele și parcări... Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe mașini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcționează și atunci s-a lovit de unele dintre ele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel