Catalin Becheanu a murit. RC Grivița: Nu îi dorim iertarea păcatelor, ci mai degrabă odihnă veșnică alături de cei ca el, DREPȚI

Becheanu
Becheanu

Cătălin Becheanu, un tânăr rugbist, a murit miercuri dimineaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe Şoseaua Panduri, din Bucureşti.

Cătălin Becheanu se plimba cu bicicleta în momentul în care a fost acroşat de un autocamion. Tânărul sportiv, care tocmai absolvise cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti, fusese desemnat în 2018 cel mai bun tânăr jucător al Griviţei.

”Am încercat sa digeram evenimentul nefericit in FAMILIE și sa respectam durerea rudelor. Beche a fost mult prea iubit și nefericita veste s-a răspândit repede. Un exemplu in societate, caracter deosebit și pentru noi un coleg considerat indispensabil, Cătălin astăzi îmbogățește cerul cu sufletul lui neîntinat.

Nu ii dorim iertarea păcatelor ci mai degrabă odihna veșnica alături de cei ca el, DREPȚI. In memoria și inima noastră vei rămâne mereu trupul firav , cu o inima imensa. Drum bun, Cătălin Becheanu!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook RC Grivița.

Prietenii lui Cătălin Becheanu au transmis sute de mesaje după tragicul accident.


”Cu toate că abia îmi stăpânesc lacrimile, mă uit la poza asta și îmi amintesc cum eseul tău a făcut o tribună întreagă să țipe de bucurie. Drum bun spre lumină, copile!”, a scris George Baltă.

(w670)

”E atâta gălăgie pe Pământ, încât nu se mai aude nimic din Cer. Ești pe un drum liniștit acum, Cerul are grijă de sufletul tău. Odihnește-te în pace. Zâmbetul și energia ta le vom avea mereu în gând”, a scris și Ramona Andreea.

”Astazi este o zi trista, chiar daca majoritatea dintre noi am inceput sa plecam si sa ne construim un viitor in alta parte, ce facem cu cei care au ramas? Cu prietenii cu care am impartit atatea momente frumoase si bucurii? Cu prietenii care usor, usor ne-au devenit o a doua familie? Colegi de echipa, colegi de liceu, colegi de munca, oamenii pe care ii vedeam zi de zi, ei raman in urma intr-o tara in care din pacate nu ai nici o sansa la viata. Astazi a fost un prieten, un baiat de nota 10 despre care nu am decat cuvinte de lauda, care astazi se ducea la munca pe bicicleta ca orice alt cetatean intr-o tara europeana, insa din pacate nu a ajuns si va mai ajunge niciodata, dar Romania nu este si nu va fi niciodata o tara europeana, Romania este tara unde nu iti garanteaza nimeni ca vei apuca ziua de maine.

Lipsa infrastructurii, lipsa conditiilor de viata, lipsa interesului din partea autoritatilor statului pun viata cetateniilor in pericol zi de zi. Nu avem piste pentru biciclisti dar avem borduri triple, nu avem o linie de metrou bine structurata care sa ne poata asigura transportul in siguranta din toate colturile orasului, oras cu aproape 2 milioane de locuitori, dar avem otocare la mana a 3 a cumparate la suprapret doar doar isi mai poate baga cineva ceva bani in buzunare.

Lista poate continua la nesfarsit dar este tardiv sa vorbim despre aceleasi lucruri, care stim cu totii ca nu se vor schimba niciodata. Condoleante familiei si tuturor celor care ati avut bucuria de a-l cunoaste. Noi am plecat, dar ce se intampla cu cei care au ramas? Odihneste-te in pace Catalin Becheanu, prieten drag!”, a fost mesajul lui Robert Andrei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel