Castelului Corvinilor, renovare de milioane de euro

Hunedoara: Strategia de restaurare a Castelului Corvinilor a fost aprobată; proiectul are o valoare de 5 milioane euro.

Strategia Primăriei Hunedoara referitoare la criteriile de executare a lucrărilor de restaurare a Castelului Corvinilor, în baza unui contract cu finanţare europeană în valoare de 5 milioane de euro, a fost validată de Agenţia Naţională a Achiziţiilor Publice (ANAP), contractul de lucrări de proiectare şi execuţie fiind lansat marţi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Documentul a fost respins de ANAP de mai multe ori, deoarece administraţia locală din Hunedoara a solicitat, în plus faţă de criteriul calitate-preţ, ca firmele care se înscriu la licitaţie să aibă şi experienţă în domeniu, în final această cerinţă fiind acceptată.

"După nenumărate respingeri din partea ANAP a acestei strategii de contractare, din cauza sintagmei solicitate de noi 'experienţa similară' şi 'criteriul de atribuire calitate-preţ", putem declara la această oră că punctul nostru de vedere a fost acceptat de ANAP.

[citeste si]

Astfel, firmele care doresc să participe la licitaţia privind serviciile de proiectare şi execuţie trebuie să îndeplinească criteriul cel mai bun raport calitate-preţ şi experienţa similară în lucrări de restaurare şi consolidare de monumente istorice clasa A', a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Potrivit acestuia, firmele interesate de acest proiect pot să îşi descarce de pe SEAP documentaţia de achiziţie pentru proiectul de restaurare a Castelului Corvinilor. Valoarea proiectului este de aproximativ 5 milioane de euro. Proiectul are o durată de implementare de 28 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel