EXCLUSIV  CASCO de 2 euro. Director din ASF: Se activează de pe telefonul mobil

Trafic București
Trafic București

Călin Mihai Randu, director din ASF, a vorbit, în cadrul interviului acordat pentru DCNews, despre asigurarea facultativă de 2 euro. 

”Piața asigurărilor din România e destul de inertă.” a spus Călin Mihai Randu, în cadrul interviului acordat pentru DCNews.

Directorul din cadrul Direcției Supraveghere, Control Intermediari și Reguli de Conduită din ASF, a explicat că la nivel european este posibil să activezi o asigurare facultativă, CASCO, doar pentru orele în care folosești mașina. Astfel, dacă ai o mașină pe care o folosești rar, nu trebuie să plătești CASCO pentru 6 luni, ci doar pentru orele în care folosești mașina, printr-o simplă aplicație de pe telefon. 

”La nivel european se întâmplă lucrul acesta, în România încă nu, România e încă o piață a RCA-ului. (...) CASCO de 2 euro funcționează în majoritatea țărilor dezvoltate, în Franța, Germania. Asigurarea se activează pe telefonul mobil, printr-o aplicație: când ieși cu mașina din garaj o activezi, când te întorci cu mașina în garaj, o dezactivezi.” a spus Călin Mihai Rangu, director în cadrul Direcției Supraveghere, Control Intermediari și Reguli de Conduită din ASF. 

Cei ce au un istoric problematic, nu vor avea acces la această asigurare. Asigurarea încă nu se aplică pe piața din România, dar este luată în calcul introducerea, cu atât mai mult cu cât companii din România produc aceste servicii dar pentru companii din alte țări. 

Vezi mai multe informații în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel