Cascadorul Marian Chirvase: Așa putea să se salveze Alexandra din Caracal

Cascadorul Marian Chirvase a spus ce crede că ar fi trebuit să facă Alexandra din Caracal pentru a scăpa de Gheorghe Dincă.

”Mă gândesc că fata din Caracal ar fi putut să se salveze singură dacă ar fi avut câteva informații minimale. Tot timpul eu cred că ai o secunda de a te salva din situații limite, dar pentru asta trebuie sa-ți invingi teama, iar pentru ați invinge teama ai nevoie de cunoștințe, de informații... nouă ne este teama de necunoscut... sunt sigur că ea s-a urcat in mașină că l-a văzut cu părul alb.

Revin la acel caz Alexandra, ce ar fi trebuit să facă din punctul meu de vedere:

1. In primul rând, nu te urci intr-o mașină cu un necunoscut singură la o așa vârstă (15 ani)

2. Dar dacă totuși te urci, în primul rând, te uiți la numarul de înmatriculare, îl memorezi și il trimiți unei persoane cunoscute... prin sms cu nr mașini, dacă discuția din mașină degenerează și se ajunge la manifestări agresive verbale și fizice cum a fost și în acest caz, acel individ a coborât din mașină să se urce in spate lângă Alexandra... acel moment trebuia fructificat. A avut cateva secunde de a schimba situația in favoarea ei, adică cum statea ea in diagonală trebuia sa se ridice printre scaune să apese pe butonul de pe ușa șoferului să blocheze toate usile masini, până ca el să ajungă la ușa din spate.

3. Să treacă printre scaune în față de unde se orienta pe ce parte sa iasă, ea fiind tot timpul în partea opusă, să claxoneze să se facă auzită... dacă reușea era salvată din punctul meu de vedere.

Asta se putea face intr-o secundă. Dacă v-a plăcut informația pe care eu am scris-o vă rog distribuiți să afle cât mai multe adolescente. Vă mulțumesc anticipat!”, a scris Marian Chirvase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel