Urmărește emisiunea live


Casa Regală: Moment unic în istoria monarhiei

BBC a prezentat cele mai importante știri în buletinul de dimineață.

De departe, cap de afiș este situația din Germania unde negocierile conduse de Angela Merkel pentru a încerca să formeze un nou guvern în Germania au eșuat. Acest lucru are impact major și asupra monedei Euro. Potrivit BBC, Merkel are opțiunea de a conduce un guvern minoritar sau cel mai probabil Germania va avea parte de noi alegeri.

Un alt subiect important este victoria bulgarului Dimitrov la Turneul Campionilor ATP din Londra. Bulgarul a câștigat 2.5 milioane de euro după ce și-a adjudecat cel mai important trofeu din carieră.

Totodată, BBC informează că azi începe votul pentru mutarea sediului Agenției Europene a Medicamentului. Sediul agenției va fi relocat după ce Marea Britanie a decis să iasă din UE. Sunt 19 orașe care se luptă pentru sediul agenției. România participă și ea, însă cu șanse infime după ce a primit note mici la evaluare.

BBC alocă un spațiu amplu Reginei Elisabeta a II-a. Va fi o petrecere privată la Casa Regală britanică unde Elisabeta a II-a și Filip, Duce de Edinburgh sărbătoresc 70 de ani de căsnici, lucru unic în istoria monarhiei. Potrivit BBC, suverana de 91 de ani şi soţul ei, de 96 de ani, vor organiza o petrecere privată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel