Urmărește emisiunea live


Casă Iohannis: Baștea, avertisment. Chirieac: Lovitură după lovitură

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat gestul Rodicăi Baștea de a transmite o adresă în instanţă, în care se cere dreptul de moştenire, în scandalul chiriei preşedintelui Klaus Iohannis. Aceasta cere statului român să nu facă vreo înscriere în Cartea Funciară care să aducă vreo atingere dreptului său tabular, spune Antena 3.

"Dacă domnul Iohannis ar fi fost un simplu cetăţean, eu aş fi fost 100% cu dânsul. Nici eu nu am încredere în Justiţia din România (...) Şi abia am văzut vârful icebergului, am văzut numai partea penală. Numai că el se declară apărătorul Justiţiei, dar nu ştiu care. Aici, este singura problemă. Cu statul român, lăsaţi-mă. Dacă era altcineva, se făcea dosar penal pe loc şi nu mai era nicio problemă cu intabularea. Apărătorul Justiţiei dă lovitură după lovitură", a spus Chirieac, intervenind telefonic în emisiunea Cătălinei Porumbel - "Ediție Specială".

(w670)

Se teme Klaus Iohannis că statul român va intra în posesia imobilului?

"Anul ăsta nu se teme şi nici la anul. După aceea, o să se teamă, în funcţie de cine va câştiga preşedinţia României. Deocamdată, organele nu cred că vor face ceva (...)

Îi faceţi dosar de abuz în serviciu doamnei Anca Dragu? Doamna Porumbel, dacă eraţi dumneavoastră Ministrul de Finanțe şi nu scriaţi în Cartea Funciară, până acum, vă săturaţi de puşcărie preventivă, ce aveţi? (....) S-a început ancheta? Măcar 5% din salariu pe trei luni", a mai spus analistul politic.

 Citește și: Iohannis, casa din Sibiu-scandal. Statul român, notificat de o prietenă a președintelui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel