Casa Dragostei – Mirela Vaida, proiect. Vila în care ți-ai dori să trăiești - foto

”Casa Dragostei” în care vor sta participanţii reality-show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, difuzat din 1 octombrie, la Antena 1, și prezentat de Mirela Vaida, este o vilă impresionantă.

"Este o vilă impresionantă în care ți-ai dori să locuiești măcar o noapte, dacă nu două săptămâni sau o viață. Ca să nu mai spun că poți fi și plătit pentru asta", spune Dodo Mesaroș, cel care va fi legătura Mirelei Vaida cu "Casa Dragostei", dar şi mediator între concurenți.

Piscina cu jacuzzi este, evident, unul din punctele de atracţie. Aici va fi zona în care atmosfera poate deveni incendiară, în care telespectatotii vor vedea cine pe cine a prins în mrejele seducţiei sau cine în ce ape se scaldă. Pretendentele se răsfaţă în această cameră imensă, în care îşi vor face confidenţe sau îşi vor trimite săgeţi virtuale, în încercarea de a influenţa alegerea burlacului. 

(w670)

Camera burlacului este locul în care el îşi concepe planurile de cucerire, încearcă să dezlege tainele pretendentelor sau pregătește un decor pentru o noapte specială. Bucătăria este pe măsura acestui loc în care dragostea inundă toate colţurile şi va da prilej pretendentelor să-şi etaleze talentele culinare. Living room-ul va fi spaţiul discuţiilor de zi cu zi sau al unor cine sofisticate, locul unde burlacul va fi înconjurat de pretendente şi poveştile lor.

Concurenţii au spațiile lor, bine delimitate şi, deşi cuplurile locuiesc în aceeaşi, casă, nu se pot întâlni decât în "camera de strategie". Acesul lor în această încăpere se face la fiecare 24 de ore şi va fi limitat.

(w670)

Premiu

Premiul de 5000 de euro pus în joc va sta tot timpul în casă, asteptând să fie revendicat şi să le aducă mereu aminte concurenţilor de dorinţa pe care aceşti bani o pot îndeplini.

"Casa Dragostei" este pregătită să-şi primească locatarii şi să dezvăluie secretele telespectatorilor. Este locul unde fiecare dintre concurenţi va face „Totul pentru dragoste – La bine şi la greu! ", începând din 1 octombrie, de la ora 14.00, numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel