Casa de Comerţ Unirea. Olguţa Vasilescu, replică pentru Ludovic Orban: Aşa vrea noul Guvern PNL!

Olguţa Vasilescu comentează afirmaţiile făcute de către premierul Ludovic Orban, privind Casa de Comerţ Unirea.

"Un punct forte in programul nostru de guvernare a fost Casa de Comert Unirea. Ce facea ea? Deschidea puncte de colectare a produselor (mere, rosii, vinete, branza, lapte, cartofi etc) direct in localitatile unde le produc fermierii. Aceste produse proaspete si ieftine erau distribuite apoi in magazinele din marile orase de unde cetatenii se puteau aproviziona.

Deja sistemul era functional si aparusera si primele magazine de unde, de dimineata pana seara, se vindeau toate produsele. Orban spune ca "vremea Gostaturilor a trecut", iar ministrul Agriculturii ca "produsele locale trebuie promovate local, iar cele traditionale in alta parte". De ce sa cumparati fructe si legume romanesti, proaspete si ieftine, cand puteti cumpara de la multinationale rosii care stau o luna si nu se strica de la cate chimicale au bagat in ele? Pentru ca asa vrea noul guvern PNL!", a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat Ludovic Orban

"Vremea gostaturilor a trecut. Sigur că pentru producătorii români trebuie să asigurăm condiţii egale de acces la piaţă şi asupra acestui lucru noi am fost susţinătorii unui proiect legislativ care sperăm să fie pus în practica, de altfel este şi unul dintre punctele care există în programul de Guvernare, dar sincer cred că nu statul trebuie să se ocupe de această activitate. Trebuie reglementări clare de a sigura accesul la piaţă pentru producătorii autohtoni şi dacă aceste reguli sunt respectate nu mai este nevoie să refacem gostaturile de odinioară", a subliniat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel