Căruţă lovită de o maşină, în judeţul Galaţi. Căruţaşul a ajuns sub roţile maşinii

Un accident grav a avut loc în judeţul Galaţi, în zona localităţii Matca. O autoutilitară a lovit o căruţă, iar căruţaşul a ajuns sub roţile maşinii. 

"În această seară la ora 17.30, a avut loc un accident rutier între un atelaj și o autoutilitară,pe rază localității Matcă, pe DJ251. Căruță a a fost lovită din spate de utilitară, iar una din cele două persoane aflate în căruță a căzut sub mașînă. SdS-aueplasat de urgență o autospecială de la Secția de Pompieri Tecuci și o ambulanță SAJ.

Până la sosirea echipajelor medicale și de pompieri, persoanele aflate la locul incidentului au răsturnat utilitară pentru a scoate un bărbat de circa 56 ani, conștient, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale și la membrele superioare. Echipajele SAJ au acordat primul-ajutor celor două persoane aflate în căruță, în acest moment ele fiind transportate la Spitalul Municipal Tecuci. Șoferul utilitarei a acuzat și el dureri la nivelul membrelor inferioare, dar a primit îngrijiri medicale și a rămas la locul evenimentului", a transmis Dan Ionaşcu, ISU Galaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel