Caroline Wozniacki - Angelique Kerber, rezultat final

Caroline Wozniacki, rezultat la Roland Garros
Caroline Wozniacki, rezultat la Roland Garros

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial, după ce s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3.173.000 de dolari, vineri, graţie victoriei cu 7-6 (7/4), 1-6, 6-3 în faţa germancei Angelique Kerber, coroborată cu retragerea româncei Simona Halep din competiţie. 

Halep s-a retras din turneu după ce a învins-o vineri pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis, cu 6-0, 6-4, din cauza unei accidentări. 

RMN-ul făcut la picior a arătat că am lichid şi o tendinită la al patrulea deget de la picior, aşa că trebuie să mă gândesc în primul rând la sănătatea mea, a afirmat Halep după ce şi-a anunţat retragerea. Românca nu va participa nici la turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare, şi a afirmat că speră să se recupereze pentru a putea participa la Indian Wells (26 februarie - 4 martie). 

Muguruza, în finală 

Prin retragerea Simonei Halep, spaniola Garbine Muguruza, numărul patru mondial, s-a calificat fără joc în finala competiţiei. 

Wozniacki va juca în penultimul act cu Petra Kvitova (Cehia), care a profitat de abandonul germancei Julia Goerges, la scorul de 6-4, 2-1. 

În alt meci din sferturi, Muguruza a trecut de Caroline Garcia (Franţa/N. 7) cu 3-6, 6-1, 6-4, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel