Urmărește emisiunea live


Carnagiu pe o șosea din Ialomița. 10 morți și 7 răniți. Planul roșu de intervenție, activat

FOTO: IGSU. Accident grav în Ialomița
FOTO: IGSU. Accident grav în Ialomița

Accident grav, sâmbătă dimineața, pe o șosea din Ialomița, în urma unei ciocniri frontale dintre un microbuz de pasageri și un TIR. 10  persoane au murit și 7 sunt rănite, dintre care unele deosebit de grav. S-a activat planul roșu de intervenție.

UPDATE: În accident au fost implicate 17 persoane (16 din microbuz și 1 din tir).

Bilanț final:
- 10 decedați (șoferul tirului și 9 persoane din microbuz)
- 7 răniți transportați la spital, dupa cum urmează: 3 la Spitalul Slobozia și 4 către Spitale de urgență din București.

- Știrea inițială - 

Accidentul a avut loc în jurul orelor 5,15, pe DN 2A Slobozia - Urziceni, între localitatea Balaciu și Sfântu Gheorghe, în județul Ialomița, între un microbuz de pasageri și un TIR.

Potrivit primelor informații, șoferul tirului ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a cioxcnit  cu  microbuzul. 

În microbuz se afla 17 persoane, care mergeau la serviciu  la un supermarket în București. În urma accidentului au murit 8 persoane din acest autovehicul, precum şi şoferul tirului. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, la Antena 3, că şi starea a 4 răniţi este foarte gravă. El a precizat că un rănit în stop cardio-respirator a fost direcţionat către un spital de urgenţă din Capitală, iar alte trei au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Celelalte 5 persoane rănite au fost, de asemenea, direcţionate către spitale din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel