Carmen Tănase, mesaj trist de ziua ei: Am o dorință secretă

Marea actriţă Carmen Tănase şi-a sărbătorit astăzi ziua de naştere, iar aceasta a fost prezentă pe scena teatrului, alegând să îşi celebreze ziua prin muncă. După tragedia de acum 18 ani, când și-a pierdut soțul, tragedie ce a lăsat urme adânci, îndrăgita actriță s-a dedicat în totalitate muncii.

În cadrul emisiunii "Agenţia VIP", la Antena Stars, Carmen Tănase a relatat ce cadouri a primit, dar s-a plâns că multe persoane i-au cumpărat prăjituri şi torturi, iar dânsa se consideră grasă. Ea are și o dorință secretă.

"Sunt grasă, sărbătorim prin muncă, pentru mine munca este brăţară de aur. Am primit o brăţară de la colegii mei. Am primit nişte hăinuţe, un tablou, am primit torturi... Astăzi au fost mulţi actori alături de mine, Ştefan Bănică junior (...) nu mai ştiu, iertaţi-mă, sunt bătrână.

Îmi doresc sănătate să pot face multe, îmi doresc mult noroc, aşa cum mi-a urat un prieten. Cea mai mare dorinţă e secretă, e ceva de suflet, dar e legată şi de carieră. Este secret pentru că am învăţat că cu cât spui mai mult, cu atât energiile se disipează. Au fost lângă mine prietenii mei şi animalele mele. Am primit multe mesaje, le mulţumesc din inimă tuturor. a declarat aceasta Carmen Tănase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel