EXCLUSIV  Carmen Negoiță, recomandări pentru plajă! Ce costume de baie se poartă vara asta!

Bloggerul de travel Carmen Negoiță este foarte dotată la capitolul costume de baie. Călătorește des, alege vacanțe exotice, de unde se întoarce cu un bronz de invidiat. 

Ce conține bagajul său de vacanță, câte costume de baie pune în el și ce culori se poartă anul acesta la plajă, atunci când vrei să-i “iei fața” colegei de șezlong? Carmen Negoiță face câteva recomandări pentru cititoarele DC News!

(oar_w460)

(oar_w460)

Pe timp de vară, în destinații calde sau exotice, nu îi lipsesc din bagajul de vacanță cremele de plajă cu protecție mare în partea de sus a corpului, dar și cele cu protecție mai mică, pentru partea de jos. Nu se bronzează foarte ușor și tot timpul își dă cu intensificator pe picioare. Pălăriile de plajă și costumele de baie, bineînțeles că sunt un must. Cu cât mai multe, cu atât mai bine, pentru că bloggerul de travel Carmen Negoiță obișnuiește să facă shootinguri bine organizate în destinațiile de vacanță alese cu grijă.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Plec cu multe costume de baie atunci când merg într-o vacanță! Unele dintre ele sunt foarte spectaculoase pentru shooting-uri, altele le folosesc pe post de body-uri, la care mai asortez fuste sau pantaloni scurți, iar pe cele din două piese, strict pentru bronz. Cele mai recomandate piese pentru plajă și în tendințe acum sunt costumele de baie dintr-o singură bucată, întregi. Eu mai stau câteodată cu ele la plajă, dar când merg strict pentru bronz, când vreau să mă bronzez, le folosesc pe cele din două piese”, spune Carmen Negoiță pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

“Costumele de baie întregi sunt uneori foarte decupate în spate, gen Brazilian cut, cât mai dezgolite, și sunt foarte frumoase cele colorate, roz…Eu am o pasiune pentru roz și verde military în sezonul acesta! Sunt fascinată de alb, am făcut o obsesie pentru costumele de baie albe, simple, cu buline (care se poartă foarte tare în acest sezon, și roz, verde military, galben și auriu. Îmi plac foarte mult culorile metalizate, auriu, argintiu… se văd foarte bine pe pielea bronzată”, a mai adăugat bloggerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel