Carmen Mihălcescu, liberalei Raluca Turcan: Compromiți ideea de femeie în politică, abuzând și mințind

După ce Carmen Mihălcescu, președinta de ședință a Camerei Deputaților, a afirmat că ”solicitarea PNL nu mai există din acest moment”, cu privire la suplimentarea ordinii de zi, Raluca Turcan a cerut să ia cuvântul, acuzând-o că minte. Și președinta de ședință a dat o replică. 

”Nu vă permit să-mi invocați într-un mod mincinos numele”

Raluca Turcan: ”Aș dori să menționez că, într-un mod total nedrept, mi-au fost invocate numele și locul pe care-l am, de lider de grup al PNL, spunând că PNL își retrage aceste solicitări. Este o minciună spusă de la microfonul președintelui de ședință. Am fost în fața președintelui de ședință cu doi martori de față spunând că PNL nu mai comentează pe solicitările pe care le-am făcut și rezultatul este votul. Punct! Asta am spus și nu vă permit să-mi invocați într-un mod mincinos numele în condițiile în care PNL vă solicită răspicat vot. Măcar supuneți la vot ordinii de zi. Dacă nici măcar ordinea de zi nu acceptați să o supuneți votului, să fie limpede pentru toată lumea, conduceți la fel de abuziv ca predecesorul dvs.”

”Compromiți ideea de femeie în politică”

Carmen Mihălcescu, drept la replică: ”Of, Doamne, Raluca, am spus săptămâna trecută cred, că, din păcate, compromiți ideea de femeie în politică. Lucrul ăsta îl mențin în continuare. Vii la acest microfon folosind cuvinte multe, e adevărat că ai un vocabular destul de bogat, fiind în același timp la fel de credibilă, însă minciuna are picioare scurte, pentru că alături de mine s-au aflat doi secretari. Cel din dreapta mea cu siguranță a auzit dialogul dintre noi două. V-am rugat, în același timp, în momentul în care ați venit la mine la tribună, să mergeți la acest microfon și să anunțați că PNL nu mai susține o astfel de solicitare în acest moment. Asta a fost toată conversația noastră. Ați refuzat să faceți acest lucru. Vă reamintesc cine sunteți cu adevărat, compromiteți ideea de femeie în politică abuzând și mințind într-un mod care nu vă face cinste”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel