Carmen Iohannis, la slujbă - FOTO. Chirieac: Așa ceva nu e posibil!

Carmen Iohannis a apărut în spațiul public la brațul soțului său, președintele Klaus Iohannis. Cei doi au mers la slujbă, așa cum obișnuiesc în fiecare duminică. 

Este prima apariție surprinsă de jurnaliști cu soția președintelui de luni, când Carmen Iohannis a anunțat procurorii de la PÎCCJ că nu se poate prezenta la audieri din cauza stării de sănătate. 

Vezi aici: Carmen Iohannis nu merge la audieri la PÎCCJ

(w670)

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat imaginile: ”Opinia mea este că doamna Iohannis nu trebuia chemată la Parchet. Faptele acelea sunt prescrise din punct de vedere penal, fiind de acum 20 de ani. Trebuiau să-l cheme pe dl Iohannis, dacă nu acum, din cauza legii, să-l cheme după ce-și termină mandatul, dar nu pot fi de acord cu hărțuirea familiei, așa cum a făcut DNA din 2014 în numeroase cazuri, când nu puteau să smulgă declarații de la părinți, au chemat copiii. Așa ceva nu este posibil! Nu se poate problema în cazul acesta, mai ales că Parchetul probabil o cheamă pe doamna Iohannis tocmai ca să închidă cauza, dar, ca gest, doamna Iohannis a ales să rămână profesor la Sibiu, își vede ce clasă, de copii, de meserie, nu avea ce să facă în zona de politică. Dacă dl Iohannis nu era ales președinte și nu o lua pe această cale greșită, conform căreia toată țara e formată din penali, nu avea nici cea mai mică problemă cu casele din Sibiu și nici nu i le lua statul. Dacă era primar de Sibiu, vă asigur că nu le pierdea, dar, așa, cu toate reflectoarele pe dânsul, instanțele n-au avut ce face”. 

Întrebat dacă nu ar fi fost bine ca președintele Klaus Iohannis să se oprească să vorbească cu jurnaliștii, analistul politic a precizat: ”Știți bine că nu poate empatiza cu publicul dl Iohannis, nu poate să vorbească liber, să pară mai cald cu publicul, nu, ăsta e președintele Iohannis”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel