Carmen Iohannis, fotografii de suflet pentru fani

Noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, a împărtășit recent fanilor virtuali câteva amintiri de suflet, foarte apreciate de către cei care le-au văzut. 

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu a căutat în cufărul cu amintiri și a postat, ieri, pe contul său de socializare, două fotografii realizate cu ocazia revederii unui fost coleg de școală, Florin Predescu.  

"Amintiri frumoase!", este comentariul care însoțește cele două imagini.

Se pare că fotografiile au fost realizate în biblioteca Liceului “Gheorghe Lazăr" din Sibiu, la una dintre orele de dirigenție ale profesoarei Carmen Johannis, unde invitat special a fost Florin Predescu. Fostul coelg de școală al Primei Doamne a României le-a vorbit elevilor la acel moment despre întâmplările din viața sa, oferindu-le totodată și un volum propriu de poezie.

Imaginile postate de Carmen Iohannis au fost apreciate de fani, mulți dintre ei declarându-se încântați că Prima Doamnă este un om de catedră.  

"Intr-adevar ce poate fi mai frumos decat o lectie de limba engleza in biblioteca.....informarea si documentarea este cheia succesului....", a scris unul dintre fani, în timp ce un altul a comentat: "O PRIMA DOAMANA care iubeste cartea, stiinta, arta, copiii, lumea, totul. Suntem niste norocosi cu e PRIMA DOAMNA a Romaniei".
 
Mai mult, unul dintre admiratorii noii Prime Doamne îi face și o urare specială: "Vrem sa va vedem cat mai curand alaturi de doamna Cancelar Angela Merkel, aici la noi in tara, toata stima si consideratiunea".
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel