Carmen de la Sălciua, în culmea fericirii! A împărtășit bucuria cu fanii ei / video

Carmen
Carmen

Carmen de la Sălciua rupe Youtube-ul în două de fiecare data când lansează o piesă nouă.

Așa s-a întâmplat și acum două zile când celebra artistă a lansat videoclipul "Doamne ascultă-mă", o piesă frumoasă de dragoste ce a intrat rapid în inimile fanilor. La doar 24 de ore de la lansare, piesa "Doamne ascultă-mă" a devenit virală pe net, acumulând aproape 1 milion de vizualizări pe Youtube și se afla pe locul 3 în Trending pe România.

Carmen de la Sălciua a lansat hit-ul verii din muzica de petrecere din România. Cea mai sexy și iubită cântăreață de la noi reușește să uimească cu fiecare piesă lansată și să strângă milioane de vizualizări în timp record. Piesa "Doamne ascultă-mă" a acumualt în doar 2 zile de la lansare peste 1.200.000 de vizualizări și se afla pe locul 3 în Trending la cele mai populare videoclipuri din România.

"Ce să mai zic? Vă mulțumesc! Degeaba spun eu vorbe că faptele voastre sunt prea mari să putem concura! Nu sunt doar un artist fericit! Sunt cel mai împlinit om și primesc tot ce nu aș fi visat vreodată! Vă doresc un început de săptămână frumos și vă mulțumesc pentru susținerea voastră necondiționată!", a scris artista pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua este considerată "Regina Youtube-ului"

În prezent este una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată "Regina Youtube-ului", și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. A cucerit publicul datorită câtorva ingredinte de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Toate acestea au ajuns la public și n-au fost trecute, deloc, cu vederea de către oameni. Căci cine este mai important decât mulțimea? Acum, Carmen de la Sălciua se bucură de un succes bine meritat, iar pentru a celebra succesul cântăreața le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții: a lansat primul album din carieră, intitulat: "Îndrăgostit!". Albumul conține 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube: "Dansez prin ploi", "Curge prin vene iubirea ta", "De ce trăim o iubire interzisă?", "Îndrăgostit" și "Părăsește-mă te rog" feat. Șușanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată: "Dansez prin ploi", s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 51 de milioane de vizualizări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel