Carmen Dan: Sunteți adevărații ambasadori ai României

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a transmis marți polițiștilor de frontieră, la bilanțul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră pe anul 2016, tot sprijinul în realizarea obiectivelor instituționale, subliniind că sunt adevărați ambasadori ai României, iar cartea lor de vizită este profesionalismul.

"Polițiștii de frontieră sunt adevărați ambasadori ai României, iar carte de vizită le este profesionalismul", a postat ministrul Carmen Dan pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne și-a exprimat aprecierea pentru modul în care Poliția de Frontieră a gestionat, în anul 2016, fenomenul migraționist, remarcând că, deși presiunea a crescut la frontierele României, s-a acționat într-un mod profesionist, fiind menținută securitatea la granițele Uniunii Europene, fără a afecta dreptul la liberă circulație al cetățenilor europeni, scrie Agerpres.

"Am parcurs cu multă atenție materialul de evaluare a activității de anul trecut și, mai departe de datele sintetice, cifrele impresionante, realizările și rezultatele semnificative pe care le-ați înregistrat, rezultă o primă concluzie foarte importantă: siguranța frontierelor României este pe mâini bune!", a declarat ministrul Carmen Dan, potrivit unui comunicat al MAI.

În context, ministrul Afacerilor Interne a subliniat contribuția semnificativă a Poliției de Frontieră la securitatea comună a spațiului european, prin participarea la misiunile FRONTEX sau BESA.

"Creșterea implicării României în mecanismele europene înseamnă, înainte de toate, profesionalism, seriozitate și recunoașterea eficienței polițiștilor de frontieră români. Ca român, ca ministru de interne, sunt mândră de dumneavoastră și de colegii dumneavoastră care se află în aceste misiuni și pe care îi salut și le transmit respectul meu", a spus Carmen Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel