Schimbare Carmen Dan. Chirieac: O înfrângere! Chiar nu înțeleg!

Carmen Dan
Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația unei posibile remanieri a ministrului de Interne, Carmen Dan, aceasta urmând să fie înlocuită de Gabriel Zetea, potrivit listei de miniștri, de după remaniere, prezentată de DCNews

"Sunt doi miniştri pe această listă de remanieri, la a căror schimbare eu mă opun categoric: doamna Carmen Dan şi domnul Lucian Șova. De asemenea, mă opun schimbării lui Eugen Teodorovici și a lui Tudorel Toader", a declarat Bogdan Chirieac, în emisiunea Ediție Specială, de la Antena 3, prezentată de Cătălina Porumbel.

Înlocuirea lui Carmen Dan, forţată prin chemarea la Parchet şi punerea sub acuzare, pentru protestele din 10 august?

Cât despre schimbarea forțată a lui Carmen Dan, analistul politic afirmă că nu ai cum să o dai afară după ce a curățat ”gunoiul radioactiv” moștenit de la statul subteran. 

"Doamna Carmen Dan are imunitate. Un dosar penal pe numele său nu poate fi deschis decât cu acordul Senatului, fiind și senator. Chiar nu înţeleg o eventuală schimbare a domniei sale. Ar fi o înfrângereAdică te-ai luptat atât cu statul subteran ca să ce? Să o schimbi pe Carmen Dan, cea care a reuşit să curețe "gunoiul radioactiv" pe care l-a moștenit de la statul subteran în Ministerul de Interne?", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel