Carmen Dan, la DNA - Surse Realitatea TV

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns la sediul DNA, potrivit Realitatea TV.  Conform unor surse judiciare, acestea menţionează că aceasta a fost chemată pentru a fi audiată, în calitate de martor, în legătură cu unele pretinse demersuri făcute pe când ocupa funcţia de prefect al judeţului Teleorman. 

Aceasta ar putea fi audiată de procurorii DNA în dosarul Tel Drum sau în dosarul jurnalistei amenințate, Emilia Șercan.

Conform unor surse judiciare, acestea menţionează că aceasta a fost chemată pentru a fi audiată, în calitate de martor, în legătură cu unele pretinse demersuri făcute pe când ocupa funcţia de prefect al judeţului Teleorman. Potrivit aceloraşi surse, în perioada următoare vor continua audierile în acest dosar.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Amintim faptul că ministrul de Interne, Carmen Dan, a susţinut ieri o declaraţie de presă la sediul MAI, după ce Klaus Iohannis a cerut demiterea sa. Carmen Dan i-a dat o replică lui Klaus Iohannis după ce acesta a cerut demiterea sa. "Nu e pentru prima dată şi cred că e deja de notorietate această idee fixă a dânsului. De aceea, politic, îi răspund că nu mă intimidează astfel de cereri urgente nici chiar în situaţia în care acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale", a declarat Carmen Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel