Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Carmen Avram, situație incredibilă: Ies camioane peste noapte. Poate interesează pe cineva să arunce o privire. Avem detalii

Carmen Avram
Carmen Avram

Carmen Avram a atras atenția asupra unor aspecte incredibile referitoare la cum iese aurul din Roșia Montană peste noapte și este dus peste graniță.

Carmen Avram a declarat, într-un interviu acordat DC NEWS, că aurul de la Roșia Montană trebuie extras pentru că altfel  diferite companii profită de resursa noastră. Candidata PSD pentru alegerile europarlamentare susține că, în timpul unei documentări jurnalistice, a aflat de la oamenii din zonă despre camioane încărcate, peste noapte, cu pământ de la Roșia Montană, ca apoi să plece peste graniță. 

Citește și: Carmen Avram, scenă teribilă: M-au rugat în lacrimi să nu fac asta! Cum a ajuns România să se teamă?!

"Ies cărucioarele cu aurul"

"Cred că aurul României trebuie extras. Din păcate, nu cred că îl vom mai putea extrage, dar ar trebui extras pentru că altfel se joacă niște companii și fac ce vor pe teritoriul acestei țări câștigând bani la bursă sau extrăgând pe șest, cum umblă vorba. Noi am filmat acum câteva luni, într-o zonă apropiată și cineva i-a arătat colegului meu un soi de hangar și i-a spus că acolo noaptea vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină. Acum noi nu am documentat suficient de bine povestea asta ca să pot să o confirm ferm, dar poate că interesează pe cineva să arunce o privire în zonă și noi avem detalii.

Se pare că este cunoscut în zonă că ies cărucioarele cu aurul și că uneori din țară mai ies camioane cu zeci de tone de pământ care se duce la analiză peste mări și țări și profită alții de aurul nostru", a declarat Carmen Avram.

Citește și: Varujan Vosganian, întrebări pentru protestatari: Am o nelămurire

Urmărește tot interviul aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel