Carmen Avram, ropote de aplauze. Ce a spus lângă Rovana Plumb și Codrin Ștefănescu

Carmen Avram, după ce s-a anunțat că se numără printre candidații PSD la alegerile europarlamentare din mai, a spus că va face totul pentru a duce adevărul în Parlamentul European.

Partidul Social Democrat (PSD) a depus, marți, 26 martie, lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Carmen Avram a făcut primele declarații după ieșirea de la Biroul Electoral Central.

„E o zi foarte mare și importantă pentru mine. Intru într-un univers complet necunoscut. E un demers în premieră pentru mine. Mulțumesc echipei, pentru că m-a acceptat așa cum sunt. Vreau să garantez echipei și tuturor celor care vor vota pentru noi că voi face tot ce pot să ducem în Parlamentul European adevărul despre această țară, adevărul despre oamenii acestei țări, lângă care am crescut și pe care îi cunosc foarte bine. Cred că știu ce își doresc. Și aș vrea ca dorințele lor, cuvintele lor să ajungă la Bruxelles și România să își recapete strălucirea pe care a pierdut-o în urmă cu câțiva ani, din varii motive. Cred că se poate face prin noi", a spus Carmen Avram, marți, la depunerea candidaturilor PSD la BEC, ulterior fiind aplaudată de cei prezenți.

VEZI ȘI: Referendum 2019. Obstacolul lui Iohannis. Chirieac: Vă dați seama ce se va întâmpla?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel