EXCLUSIV  Carmen Avram: Comunismul a fost închisoare. Eu sărbătoresc revoluția în mine – VIDEO

Carmen Avram, realizatoarea emisiunii În premieră", de la Antena 3, în cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre comunism, spunând că pentru ea a fost absolut înfiorător”.

„Eu am trăit în comunism suficient cât să urăsc comunismul din măduvă. (...) Eu sărbătoresc revoluția în mine. Comunismul a fost închisoare, lagăr stalinist, a fost absolut înfiorător", a spus Carmen Avram.

Ne povesteau cum poți să vorbești tare pe stradă

„În orașul nostru – jumătate de nemți, jumătate de români – (...) în fiecare an plecau în Germania. În anul următor, se întorceau. Vedeam niște oameni care aduceau cu ei o altă lume. Ne povesteau cum e în Germania, și câte culori sunt în Germania, și câte lucruri găsești în alimentară, și cum poți să faci orice, și poți să vorbești tare pe stradă, și să nu șușotești în casă", a povestit jurnalista în cadrul interviului.

Ar trebui să-i permitem să existe

Crunt a fost cuvântul folosit de Carmen Avram cu referire la comunism. Cu toate acestea, dacă ar apărea un partid comunist acum, spune că „ar trebui să-i permitem să existe. Cu cât sunt mai multe voci, cu atât democrația este mai sănătoasă. Este greșit să ceri să moară ăla, să moară ăla, ca să rămână doar cei care-ți plac ție. Cei care îți plac ție s-ar putea dovedi, într-o zi, a nu fi chiar atât de drăguți cum ți se par astăzi", a mai spus Carmen Avram.

#metoo

Amintim că jurnalista a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, și despre campania #metoo. „Cred că abuzul și hărțuirea sexuală există. Nu cred, sunt sigură că există. Nu am fost personal victimă, deși acum, cu toată campania asta, care are un efect ciudat asupra multora, începi și te gândești: cel care îmi spunea că sunt drăguță sau drăguț m-a hărțuit sau... ", a zis Carmen Avram.

VEZI ȘI #metoo. Carmen Avram: Poate să te distrugă. Mircea Badea a explicat foarte bine - VIDEO

Fake news

De asemenea, a discutat și despre fake news (n.r. știri false), precizând că trebuie să dispară. „Fenomentul fake news mi se pare foarte, foarte periculos, din alt punct de vedere și cred că se lucrează foarte intens și îmi scapă motivul. Mi-e teamă că nu este făcut pentru a regulariza presa toată - și pe cea din online - și a o duce la un monitor comun, să vadă de adevărul adevărat, ci mi-e teamă că este îndreptat spre instituții care își fac treaba bine", a spus Carmen Avram.

VEZI ȘI FAKE NEWS. Carmen Avram: M-am speriat foarte tare și l-am întrebat: nu vă supărați, cum o să decideți...

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel