Carmen Avram, adevăr neștiut: E premieră și pentru cei din PSD

Carmen Avram a dezvăluit un secret în seara zilei în care numele ei a apărut pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Carmen Avram a dezvăluit un secret pe care nici colegii de partid nu l-au știut în momentul în care au propus-o pe lista pentru alegerile europarlamentare. Întrebată de Mihai Gâdea de ce a ales să se înscrie în PSD, Carmen Avram a povestit momentul în care a devenit simpatizant al social-democraților.

Citește și: Claudiu Manda demisionează

"O să zic ceva care e premieră pentru toată lumea, inclusiv pentru cei din echipa PSD care merge la europarlamentare: Eu nu am fost votant PSD. Eu am votat PNL. După 2009 am tot așteptat ca PNL-ul să-și revină și am găsit mereu scuze și am spus...poate data viitoare, poate data viitoare. După aceea a venit acel noiembrie 2016 când am văzut un partid care câștigă alegerile și cu câteva săptămâni mai târziu există această tentativă de a fi înlăturat de la putere. După care l-am văzut asaltat în modul în care nu am crezut că mai e posibil prin tot felul de mijloace și am văzut că în această zbatere de a ține piept acestei presiuni, el nu cedează și în același timp mai are și timp să rezolve lucruri. Eu am și în familie și prieteni doctori, iar faptul că în sfârșit, după 30 de ani, această tagmă nu mai are venitul de asistat social, pentru mine personal a fost o satisfacție și o bucurie enormă", a declarat Carmen Avram.

Citește și: Orban cere demisie la vârf: Generează consecințe negative

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel