Carla's Dreams - Pe umerii tăi slabi. Prima melodie din 2018 - VIDEO

Rodica Mitu / 13 feb 2018 / 16:10

Carla's Dreams lansează melodia "Pe umerii tăi slabi".

Videoclipul pentru "Pe umerii tăi slabi" a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla's Dreams lucrează pentru toate piesele lor.

"Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și Vă mulțumim!", au declarat Carla's Dreams.

Anul acesta, Carla's Dreams deja au lansat două piese "413" și "17 ani". Single-ul anterior "Beretta" are peste 27 de milioane de vizualizări, iar "Până la sânge" are peste 10 milioane de vizualizări.

Arenele Romane

Carla's Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti cu un nou show "Monomaniac" pe 5 mai de la ora 19:00 în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records!

În 2017, Carla's Dreams au susținut un concert în fața a peste 5.000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui "Antiexemplu", iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului "NGOC".

[citeste si]  

Anul trecut, Carla's Dreams au acumulat 1 milion de abonați p e propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizări . Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa "Frica" drept cadou pentru fanii.