Carla's Dreams, Antiexemplu. Album lansat pe 13 mai

Carla's Dreams revine cu primul single "Antiexemplu", piesa care da numele albumului pe care il va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Romane.

Piesa a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi, alaturi de care au lucrat pentru piesele "Te rog", "Cum ne noi", "Sub pielea mea (eroina), "Acele", "Imperfect".

Videoclipul piesei "Antiexemplu" a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla's Dreams din ultimii ani.

"'Antiexemplu' este piesa care da numele concertului si albumului pe care il vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live cu invitati surpriza.
In "Antiexemplu", ne-am permis cateva licente, chiar si titlul este un cuvant care nu exista, dar semnificatia caruia ne pare intuitiv clara.

Acest concept il vom dezvolta si in continuare, in diferite viziuni", au spus Carla's Dreams.

Carla's Dreams pregateste un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album "Antiexemplu", pe care sunt incluse piese deja cunoscute, dar si piese noi care vor fi interpretate in premiera in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele sunt in vanzare pe iabilet.ro

La acest concert, Carla's Dreams vor avea si invitati surpriza care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Primul show Carla's Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, ANTONIA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel