Cargus se mută în sediu nou ca urmare a creşterii livrărilor cu 44% în primul trimestru al anului 2014

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat intern din România, şi-a mutat sediul central pentru a putea susţine creşterea companiei...

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat intern din România, şi-a mutat sediul central pentru a putea susţine creşterea companiei.

Cargus, aflată momentan în cea mai bună perioadă din istoria sa de 23 de ani, s-a mutat într-un sediu care oferă 3.000 m2 pentru sortare şi depozitare şi 1800 m2, spaţiu pentru birouri clasa A. Noul sediu are, de asemenea, şi o parcare de 10.000 m2 pentru tranzitul maşinilor de curierat.

Mutarea a fost posibilă datorită unei investiții de aproximativ 300.000 euro în echipament de sortare, procesare şi prelucrare şi va oferi companiei o creștere de 15% a capacității de livrare înainte de ora 12:00.

Relocarea într-un nou sediu central a fost opţiunea firească pentru Cargus, explică Gian Sharp, CEO-ul companiei:

„Cargus a avut parte de o creștere rapidă în ultima perioadă, iar mărirea capacităţii de sortare a devenit obligatorie. Creşterea volumului în primul trimestru al acestui an a fost foarte mare, cu 44% mai multe livrări decât în aceeaşi perioadă a anului 2013. Mai mult, ne aşteptăm să avem o creştere a volumului datorită investiţiilor făcute în noi produse şi servicii și avem nevoie să acomodăm corespunzător noul volum de livrări.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel