Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Alexandra Măceşanu mamei sale

Mama Alexandrei Măceşanu a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care le-a schimbat cu fata sa înainte ca aceasta să dispară.

Mama Alexandrei Măceşanu a povestit care a fost ultima discuţie pe care a avut-o cu fata sa înainte ca aceasta să dispară. Femeia a spus şi unde plecase Alexandra în acea zi.

"Când a plecat eu eram la serviciu. Nu am mai ştiut dacă ea a ajuns la Caracal. Urma să se întâlnească cu un băiat şi apoi să se ducă la repetiţie la dansuri. Dar când a fost să sune băiatul respectiv, nu s-au întâlnit. Ea nu a mai răspuns la telefon. Seara când am venit de la serviciu şi am văzut că nu a ajuns acasă am început să mă îngrijorez", a povestit mama Alexandrei.

Întrebată care a fost ultima discuţie pe care a avut-o cu Alexandra, mama fetei a spus: "Am sunat-o la 9.05 de la serviciu şi am întrebat-o: 'ce faci, mami?' 'mă pregătesc'. 'bine mami, ai găsit bănuţii?' - că eu îi lăsam bani; 'da, mami, i-am găsit'. Am întrebat-o ce face cea mică şi i-am spus: 'te pupă mami, să ai grijă ce faci'. Exact aşa i-am spus. Aşa îi spuneam mereu. A răspuns: 'bine mami, o să am grijă'. Aşa s-a încheiat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel