Caraş-Severin: Avram Iancu şi-a lansat, la Reşiţa, cartea 'Schimbarea eşti TU'

Primul român care a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii, Avram Iancu, şi-a lansat joi seara, la librăria 'Semn de carte' din Reşiţa, cartea 'Schimbarea eşti TU'.

'Am reuşit să scriu o carte la care am lucrat foarte mult, circa doi ani. Este o carte care descrie o călătorie de la un punct A, la un punct B, din punct de vedere fizic, dar ceea ce este mai important, m-am trezit într-o călătorie spirituală, transformaţională, ceea ce m-a şi determinat să scriu această carte, pentru a transmite un mesaj publicului interesat. Cartea se vrea a fi un volum motivaţional de excepţie. Nu pentru că l-am scris eu, ci pentru că întreaga poveste în jurul călătoriei mele este una cu totul fascinantă', a declarat Avram Iancu.

Oaspetele reşiţenilor, 'Man of the Year' în 2017 - distincţie acordată de World Open Water Swimming Association din SUA ca recunoaştere a performanţelor excepţionale - este primul român care a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii, având doar slip şi cască. În august 2016, a parcurs înot Dunărea de la izvoare la vărsare, în 2017, 2.860 km, fără costum de neopren, a traversat înot Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul şi strâmtoarea Bosfor, în 2018, 680 km. De asemenea, Avram Iancu, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin experienţa celui mai dur maraton din lume, '6633 Arctic Ultra', de 618 km, unde în 2019 a obţinut locul al III-lea.

'Am avut bucuria de a lansa, la Reşiţa, volumul pe care îl semnează colegul nostru de breaslă, Avram Iancu. Este unul dintre colegii cu care ne mândrim pentru performanţele sale sportive. Ne bucurăm că povestea lui Avram Iancu poate fi cunoscută de publicul larg prin intermediul bibliotecii. Suntem împreună în acest demers de promovare a lecturii, a cărţilor, care pot schimba vieţi în bine, după cum afirmă, de fiecare dată, Avram Iancu.

Noi invităm cititorii care nu au reuşit să ajungă la eveniment să împrumute această carte de la bibliotecă', a spus managerul Bibliotecii Judeţene 'Paul Iorgovici', Clara Maria Constantin. Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Judeţeană 'Paul Iorgovici' Caraş-Severin, Societatea pentru Cultură Metarsis şi librăria 'Semn de Carte'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel