Caramitru, acuzații PNL. Bușoi: FAKE-NEWS! Nu vom lăsa acuzațiile fără răspuns

Cristian Busoi
Cristian Busoi

Cristian Bușoi, presedintele PNL Bucuresti, a reacționat după atacul lui Andrei Caramitru.

"Nu e un scandal uriaş, nici atacul domnului Caramitru nu este devastator. Este un fake-news. Noi am răspuns şi am spus că atunci când se dă o astfel de informaţie este important să se precizeze nişte date minimale şi nu doar să se arunce acuzaţii. Evident, nu vom lăsa fără răspuns acuzaţiile de genul acest aşa cum nu am lăsat fără răspuns niciodată acuzaţiile false şi defăimătoare. Inclusiv în ceea ce priveşte conduita noastră de opoziţie totală a PNL împotriva administraţiei PSD de la Capitală.

Până la urmă, trebuie să fie nişte limite care nu trebuie depăşite, dar şi PNL Bucureşti şi PNL naţional nu dorim să intrăm în polemici inutile cu cei din USR. În mod evident, dacă vom reuşi să dăm jos PSD de la guvernare, o putem face doar împreună. N-am atacat niciodată, nu am fost niciodată în conflict, dar atunci când există acuzaţii din acestea fără niciun fel de bază reală - nu mai spun că fără niciun fel de dovadă palpabilă - în mod evident trebuie să reacţionăm. Despre asta este vorba", a spus Cristian Bușoi în emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3.

Vezi și: PNL - USR/PLUS, război fără precedent după acuzațiile lui Caramitru

Mesajul transmis de Andrei Caramitru pe Facebook:

"ALERTA - ATAC LA MEDIA INDEPENDENTA!

Am aflat azi ca aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin să nu mai dea informații despre USR/PLUS și să își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL Bucureşti / Bosoi. Până și cel mai umil ziarist a fost informat de asta.În paralel - toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi.Și Rareş Bogdan va fi pus pe lista de PNL la Europarlamentare - deci Realitatea este pusă în mâna Kgb-istului Gușă. Mobilizarea noastră pe online acum devine vitală! Toți scriem , distribuim, inundăm cu mesajul nostru", a scris Andrei Caramitru. 

Vezi și: Alegeri PSD. Noi numiri la nivelul partidului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel