Carambol pe Litoral. Cinci victime, trei mașini avariate

Mircea F. Cristian / 06 iul 2019 / 16:36
Descriere foto:

Un carambol s-a produs sâmbătă după amiaza, pe o șosea la ieșirea din Ovidiu, anunță România Tv.

Conform sursei citate, confirmate de Poliţia Judeţeană Constanţa, din primele informaţii reiese că un autoturism circula pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, la un moment dat, a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-o altă maşină, iar traficul rutier este oprit, sâmbătă, pe DN 2A, la ieșirea din localitatea Ovidiu, județul Constanța, în urma coliziunii dintre trei mașini. Cinci persoane au fost rănite, în zonă fiind solicitat un elicopter SMURD.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, două din maşina care a intrat pe contrasens şi trei din cealaltă. Doi dintre răniţi au fost intubaţi. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au precizat că la Spitalul Judeţean au fost transportaţi doi adulţi aflaţi în comă, doi copii, în vârstă de 14 şi 6 ani, cu traumatisme de coloană cervicală, şi un alt adult, cu traumatism la un picior.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, după impactul dintre trei mașini.