CARACAL. Familia polițistului care a vorbit cu Alexandra ar sta la câteva sute de metri de casa lui Dincă

Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă

Familia polițistului care a vorbit 20 de minute cu Alexandra ar sta la câteva sute de metri de casa lui Gheorghe Dincă, potrivit libertatea.ro.

Exact în aceeași casă a locuit trei săptămâni Alexandru Cumpănașu, în 1996, când s-a dus la liceu în Caracal, „pentru că părinții noștri erau prieteni, iar acum el nici măcar nu-mi mai răspunde la telefon", și-a reamintit unchiul fetei dispărute, scrie Libertatea.ro.

De asemenea, conform sursei citate, Alexandra i-ar fi spus polițistului cum arată Dincă: un bărbat masiv, în vârstă, cu ochi albaștri.

În altă ordine de idei, Alexandru Cumpănașu a declarat, vineri, că luni va depune plângere la Parchetul General împotriva INML, după ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

„Am condamnat raportul de la INML și voi depune plângere penală luni. Ce au vrut să spună prin comunicatul acela? Iar mergem pe texte de Petre Ispirescu, pe care le interpretăm cu toții aici? Ce au vrut să spună cu reluarea expertizelor? Eu nu am înțeles nimic.

În cazul INML, plângere penală luni la Parchetul General, de asta vă asigur, pe baza raportului pe care l-am primit de la Ministerul Sănătății, iar în ceea ce privește DIICOT încep să am dubii extrem de mari că acolo se mai dorește aflarea adevărului și nu rezolvarea cazului așa, de îndată, pe niște prezumții pe care au plecat de la început procurorii când au spus că fetele sunt moarte. Asta este convingerea mea", a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel