Caracal. Familia Luizei, cerere de ultimă oră către DIICOT

Irina Constantin / 02 aug 2019 / 16:37
Mihaela Luiza Melencu
Descriere foto: Mihaela Luiza Melencu

Familia Luizei Melencu a făcut o solicitare către procurorul-șef al DIICOT, în contextul cazului din Caracal. 

Familia Luizei Melencu, dispărută din 14 aprilie 2019, a făcut o solicitare către procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, pentru a fi ridicate înregistrările video ale sistemelor de supraveghere aflate pe posibilele trasee ale lui Gheorghe Dincă pe perioada când ar fi răpit victimele, notează Mediafax. 

Prin acest demers, familia Luizei dorește ”să se meargă pe toate traseele posibil circulate pe jos sau cu masina de către inculpatul Gheorghe Dincă, pentru a fi identificate astfel toate sistemele audio video de supraveghere din acele zone”.

Se cere căutarea posibililor complici ai lui Dincă 

 

”De asemenea în acest sens, vă solicităm ridicarea de urgență și a înregistrărilor deținute de administrația publică locală (Primărie, etc.). NB: Solicităm acest lucru pentru a se putea stabili cu precizie traseul și activitatea desfașurată de către inculpat și eventualii săi complici”, se arată în cererea înaintată conducerii DIICOT.

Totodată, familia solicită expertizarea excrementelor animale, pentru a se constata dacă au mâncat carne de om: ”Având în vedere cele de mai sus, considerăm o greșeală procedurală foarte mare faptul că s-a patruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”.