Urmărește emisiunea live


Cântărețul R Kelly este vizat de 11 noi acuze de abuz

Cântăreţul R&B R Kelly, câştigător al premiului Grammy, este vizat de 11 noi capete de acuzare pentru agresiune şi abuz sexual, potrivit documentelor instanţei din Cook County, statul american Illinois, relatează vineri dpa, AFP şi Reuters.

Numeroase detalii au fost făcute publice joi. Patru dintre noile capete de acuzare formulate de procurori sunt pasibile de o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

Potrivit avocatului cântăreţului, Steve Greenberg, noile capete de acuzare, în număr de 11 potrivit presei americane, nu constituie un caz nou.

R Kelly "a fost re-inculpat într-un caz deja existent, cu aceeaşi presupusă victimă şi în acelaşi perioadă (cu un deceniu în urmă)", a scris pe Twitter Greenberg, concluzionând că "nu s-a schimbat nimic".

Rapperul a fost deja inculpat anul acesta pentru 10 capete de acuzare referitoare la abuz sexual în formă agravantă, în oraşul său natal Chicago. Acuzaţiile se referă la agresiuni împotriva a patru presupuse victime între 1998 şi 2010.

Acuzaţiile de joi se referă la o presupusă infracţiune comisă în 2010. Identitatea victimei este neclară.

R Kelly, 52 de ani, a negat întotdeauna acuzaţiile de abuz. În 2008, cântăreţul a fost judecat pentru pornografie infantilă şi a fost găsit nevinovat.

Vezi și: Ellen DeGeneres a fost agresată, în adolescență, de tatăl ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel