Cântăreaţa sud-coreeană de K-pop Goo Hara a fost găsită decedată în locuinţa sa din Seul

Vedeta muzicii K-pop Goo Hara din Coreea de Sud a fost găsită moartă duminică, în casa ei din Seul, a anunţat poliţia, conform France Presse, anunță Agerpres.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele decesului cântăreţei, care avea doar 28 de ani, potrivit poliţiei. Goo Hara, fostă membră a grupului Kara (un "grup de fete" al cărui nume înseamnă "melodie dulce" în limba greacă), a fost găsită fără viaţă în locuinţa sa duminică la începutul serii.

Anunţul morţii lui Goo Hara vine la o lună după cea a lui Sulli, o altă vedetă a stilului K-pop de care era apropiată. Sulli s-a sinucis după o lungă luptă împotriva hărţuirii online, căreia Goo Hara i-a fost şi ea victimă.

Aceasta din urmă a postat un mesaj sfâşietor pe contul ei de Instagram la scurt timp după moartea lui Sulli, plângând dispariţia prietenei ei.

Rata de sinucidere în Coreea de Sud este una dintre cele mai mari din lume. Potrivit guvernului, sinuciderea este una dintre principalele cauze de deces înainte de 40 de ani.

Goo Hara a cântat alături de trupa Kara din 2008 până în 2015. La despărţirea trupei, ea a început o carieră solo şi tocmai terminase un turneu în Japonia pentru lansarea ultimului său album.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel