Cântăreaţa americană Pink donează jumătate de milion de dolari pompierilor australieni

Cântăreaţa americană Pink a anunţat că donează jumătate de milion de dolari americani serviciilor locale de pompieri din Australia pe fondul agravării crizei provocate de incendii, informează Press Association.

Peste 20 de persoane au murit şi milioane de animale şi-au pierdut viaţa în urma incendiilor care au făcut ravagii pe acest continent în ultimele luni. Cel puţin opt persoane au decedat săptămâna aceasta în New South Wales şi Victoria, cele mai populate state australiene, unde în prezent sunt active peste 200 de incendii, transmite Agerpres.

Cântăreaţa este una dintre numeroasele celebrităţi care au vorbit în public despre incendii, dezvăluind că va dona jumătate de milion de dolari americani într-o postare pe Twitter.

"Sunt total devastată urmărind ce se întâmplă în Australia cu aceste incendii groaznice", a scris ea. "Promit să fac o donaţie 500.000 de dolari direct serviciilor locale de pompieri care luptă din greu în primele linii. Sunt cu inima alături de prietenii şi de familia din Oz", a adăugat cântăreaţa.

Alte vedete, precum Kylie Minogue şi Naomi Watts, şi-au împărtăşit la rândul lor gândurile despre incendiile din Australia pe social media, manifestându-şi îngrijorarea pentru soarta oamenilor şi animalelor care au de suferit de pe urma acestora, dar şi admiraţia pentru eforturile depuse de pompieri.

Premierul australian Scott Morrison, criticat pentru răspunsul autorităţilor la această criză, a anunţat sâmbătă mobilizarea a 3.000 de militari rezervişti pentru a face faţă incendiilor de vegetaţie care devastează în prezent ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel