Cannes 2017. Claudia Cardinale strălucește pe afișul ediției 70

Afișul celei de a 70 aniversări a Festivalului de la Cannes ne dăruiește o imagine necunoscută a Claudiei Cardinale, minunata actriță a unei epoci de aur a cinematografului italian (Rocco și frații săi, (Ghepardul, Opt și jumătate).

În stilul pătimaș binecunoscut, organizatorii o prezintă astfel, "Veselă, liberă și îndrăzneață, Claudia Cardinale dansează pe afișul unei ediții plasate sub semnul roșu aprins și strălucitor al sărbătoririi. Claudia dansează, Claudia râde, Claudia trăiește.

Ce alt simbol ar fi putut fi mai frumos pentru viitorul festival decît această actriță aventurieră, această femeie independentă, aceasta cetățeană angajată?" Claudia dansează, dar unde. când ? Aflăm de la ea:" Sunt nu numai onorată și mândră de a purta culorile celei de a 70-a ediții, sunt foarte fericită pentru alegerea acestei fotografii. Este imaginea însăși pe care o am despre festival - strălucirea. Acest dans pe un acoperiș din Roma era prin 1959. Nimeni nu-și mai amintește numele fototgrafului, și eu l-am uitat.

Dar fotografia mă duce către începuturile mele și către un timp în care nu mi-aș fi închipuit că, într-o zi, voi urca treptele celui mai faimos palat al cinematografului. La mulți ani!" Fototgrafia este pusă la dispoziție de agenția Bronx (Paris).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel